Telefon: 40 92 45 44   |   E-mail: peter@johansen-auto.dk   |   Find os på Facebook  

​✔ Importerer tyske biler

✔ Arbejder med alle slags bilmærker

✔ Reparation og klargøring

Salg af brugte biler til privat og erhverv

​Leder du efter en bil til salg, der er brugt, men som er i god stand?

Hos Johansen Automobiler A/S forhandler vi brugte biler. Vores udvalg af biler er stort, og du kan handle hos os, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde. Her får du også leasing af biler.

Vores værksted ligger i Skanderborg, og hvad enten du kommer den vej fra Hørning eller Tranbjerg, er du altid velkommen til at slå et smut forbi vores værksted, så du kan se de brugte biler, vi har til salg. Vi sælger også traktor.

Vi er til at handle med, hvis du er

Når du køber en brugt bil hos os, kan du være sikker på, at du får den til en god pris. Vores priser er både fornuftige og fair, og vi er aldrig bleg for at slå en god handel af med dig, hvis vi har en bil til salg, som du er interesseret i. 

​Salg af biler er kun en af de ydelser, vi tilbyder. Vi driver også et værksted, og køber du en brugt bil hos os, kan du derfor være helt sikker på, at den er i orden, og at den er blevet vurderet af en af vores udlærte og erfarne mekanikere.

Kontakt os for mere information om salg af brugte biler

Har du spørgsmål til vores salg af brugte biler? Eller er du nysgerrig efter at se vores udvalg af brugte biler? Du er til hver en tid velkommen til at køre forbi vores værksted i Skanderborg, og ellers kan du også kontakte os via telefon eller e-mail. 

Ring til os på tlf. 40 92 45 44 eller skriv til os på peter@johansen-auto.dk.

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Johansen Automobiler A/S

CVR: 28513550

adresseinformation

​Aarhusvej 31, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 92 45 44

E-mail: peter@johansen-auto.dk